Primátor Josef Zikmund naděloval dětem

23.12.2014 17:06


Dárky přivezl primátor Josef Zikmund dětem do Klokánku v Krásném Březně a do azylového domu na Severní Terase.        
        

Dárky přivezl primátor Josef Zikmund dětem do Klokánku v Krásném Březně a do azylového domu na Severní Terase. Autor: DENÍK/Karel Rouč

dnes 07:04    

Ústí nad Labem - Plyšové hračky, pastelky, omalovánky, pexeso, knížky a další dárky včetně dortu přivezl v pondělí primátor Ústí nad Labem Josef Zikmund (ANO 2011) dětem do Klokánku v Krásném Březně a do azylového domu na Severní Terase.

V Klokánku zůstane na svátky čtrnáct dětí z osmadvaceti, nejmladšímu jsou dva týdny. Jako poslední přibyl před víkendem mezi osazenstvo Klokánku  asi desetiletý chlapec, který svátky prožije bez rodiny. "Jsou tu děti s různými osudy, neměly to vždycky lehké. Budeme se snažit připravit jim pěkné Vánoce," slíbila vedoucí Daniela Brníková.

Například v bytě u tety Jany bude na Štědrý večer kapr, řízek a salát a napečeno je i cukroví. A dárky budou pro každého.

Dárky přivezl primátor Josef Zikmund dětem do Klokánku v Krásném Březně a do azylového domu na Severní Terase.V azylovém domě připraví svátky ženy samy nebo s kamarádkami a jako v Klokánku se děti nejvíce těší na dárky. "Přeji pěkné Vánoce, hodně dárků, štěstí a pohodu," popřál dětem i jejich maminkám primátor Zikmund.

Plyšové hračky, pastelky, omalovánky, pexeso a další dárky přivezl dětem z Klokánku a z azylového domu ústecký primátor Josef Zikmund. Foto: Deník/Karel Rouč

Autor: Karel Rouč